Bvba De Smet Dirk - Loodgieter - Installateur Herzele en omgeving

Verwarming op aardgas en stookolie - zonne-energie - warmtepompen - airconditioning - sanitair - platte daken...

Het maakt niet uit of u met de warmtepomp energie uit de bodem, uit het grondwater of uit de lucht benut, in elk geval vermindert u het verbruik van fossiele brandstoffen, spaart u waardevolle grondstoffen en beperkt u de uitstoot van schadelijke stoffen. 

Bovendien is de milieuvriendelijke werking van de Viessmann warmtepompen geen eenrichtingsverkeer. Want wanneer u minder olie, gas of hout verbrandt, verlaagt u natuurlijk meteen ook uw brandstofkosten. 

Bijkomend voordeel: Viessmann grond/water-warmtepompen hebben één ‘dubbele functie’. In de winter verwarmen ze en in de zomer zorgen ze voor een aangenaam klimaat. Met de ‘natural cooling’ functie haalt u op warme dagen verfrissende koelte in huis. In ons brede aanbod vindt u voor elke behoefte de juiste warmtepomp. Helemaal op maat van uw wensen, uw warmtebehoefte en uw bouwkundige en geologische situatie. En niet alleen voor nieuwbouw. Ook voor renovatie kunt u een Viessmann warmtepomp kiezen, en deze naar wens ook in combinatie met een olie- of gasverwarming gebruiken.

View the embedded image gallery online at:
https://desmetdirkbvba.be/warmtepompen.html#sigProId7c0522bf8c

verwarmen_met_stookolie

verwarmen_met_gas

Zonne-energie

Warmtepompen